Dag 44 (25. april 2020):

Det er lørdag og vår lille 3-manns familie ut og spiser på en av byens bedre restauranter. Og det føles helt strålende. Det er mange mennesker ute i det strålende været, men smittevernsreglene overholdes, og det er nesten så man tenker at dette Korona-problemet egentlig ikke er så stort lenger, helt til vi kommer hjem og ser at regjeringen varsler at alle arrangement med over 500 mennesker til stede vil være forbudt fram til 1. september, og hva gjelder mindre arrangementer vil det først bli bestemt om en uke hvilke muligheter som gjelder for dem. Personlig er det at «vi gutta» som jeg fortsatt omtaler den sosiale omgangskretsen min med snitt alder 50+ på, ikke kan møtes på stadion for å se fotball fra eliteserien. Men plutselig får jeg en tanke… Hva om fotball blir lov for lag i lavere divisjoner? Kanskje vi kan møtes for en prat og se på noen bydelslag i stedet? For jeg kjenner virkelig på at jeg er sulteforet på fotball akkurat nå. Som en komiker sa det forleden; «Det er ingen som er glade i den beste klassiske musikken som plutselig finner på å gå og se på et dritdårlig orkester. Men med fotball derimot…» Han har et poeng, et kjempepoeng.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.