Dag 43 (24. april 2020):

Det er fredag og allerede før lunsj kan Hallingdølen melde om dobbelt så mange registrerte mobiltelefoner i Hol kommune enn det som er vanlig. Hyttefolket har sett sitt snitt til å komme seg til fjells å få i seg den siste rest av det påsken ikke kunne gi dem, og hvem kan klandre dem for det på tross av oppfordringen om kun å foreta seg «nødvendige reiser»? Det virker jo som AS Norge har rimelig god kontroll på smittesituasjonen for øyeblikket.
Junior har vikar på skolen, og det går ikke spesielt bra. På tross av at lærerens kontakt med elevene begrenser seg til et kvarters live-kontakt om morgenen, går det meste litt på halv tolv. Det er tydeligvis ikke bare-bare å overta en digital time, og jeg kjenner mer på empati enn på irritasjon.
Fra USA meldes det  at Donald Trump har uttalt at han mener det kan være en god idè å injisere desinfiseringsmidler i kroppen for å ta knekken på Koronaviruset. Jeg nekter å tro det er sant, men både TV2-nyhetene, VG nett og NBC News viser filmklipp som faktisk viser at det er dette han sier. Det er nesten så jeg seriøst begynner å tro at dette fortsatt er falske nyheter, at det er noen som har klart å lage et falskt videoklipp (det skal visst teknisk være mulig), for maken til uttalt galskap, uvitenhet og idioti USAs president kan vel ikke være sant??

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.