Dag 42 (23. april 2020):

Junior og jeg har legetime i dag. Det vil si, han har legetime og jeg følger. Som vanlig parker jeg bilen på utsiden, går inn gjennom hovedinngangen, tar heisen opp til legekontoret, går forbi en dør som ikke lar seg åpne, men er full av diverse informasjon. Leter etter inngangsdøra, har jo vært her før, finner den ikke. Går tilbake til døra med informasjonen, og leser da at «alle som har legetime bes vente ute i bilen. Vi ringer til dere når det er deres tur». På vei ned igjen, finner jeg den samme informasjonen på inngangsdøra nede. Jeg skjønner nå hvorfor inngangsdøra ikke lot seg åpne. Det er åpenbart flere enn meg som ikke klarer å få med seg to plakater skrevet med krigstyper om at man IKKE skal gå inn på legekontoret før man blir bedt om det. Flaut!
VG maler seg mer og mer inn i sitt eget hjørne hvor en sak som sikkert så veldig fin ut på tegnebordet, ligner mindre og mindre på virkeligheten. Fra å handle om det er noe kritikkverdig rundt ansettelsesprosessen rundt sjefen i Norges Bank, går nå avisa mer og mer bort fra dette, og fokuserer heller på å angripe næringslivstopper og andre som deltok på et seminar de ble invitert til for 2 år siden. Det er ikke til å tro. Det har absolutt ingenting med ansettelsesprosessen å gjøre, men hva gjør vel det når det kan tjene som en nyttig avsporing? På toppen av det hele møter avisa sterk motbør i kommentarfeltet på sin egen sak. Og hva skjer da? Plutselig er hele kommentartråden hvor avisa «spikres på korset» borte. Skandale!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.