Dag 40 (21. april 2020):

Det er sommer! Det føles i alle fall som det, rent værmessig. Å gå en tur i skogen kun iført shorts og t-skjorte av den syntetiske sorten, er bare helt nydelig. Likevel fikk optimismen og gleden hard konkurranse i dag fra Verdens Helseorganisasjon som tydelig varslet at vi har det verste foran oss, og at mange vestlige land ikke har tatt deres advarsler seriøst. De sikter nok spesielt til land som Storbritannia, USA og Belgia (hvis de bryr seg om så små land), men det var uansett ingen god melding å få med tanke på at mange nå begynner å innstille seg på sommer og på et lettere liv. Det blir det neppe med det første.
Vi mottok for øvrig invitasjon til fotballtreninger for junior i dag, fra og med neste uke. Dersom alle spillerne møter opp, vil vi trenger 6 voksne pr. trening. Og de får ikke «spille kamp», som jo er det de liker mest av alt. Blir spennende å se hvor lenge motivasjonen er på topp. Enhver tilnærming til normalen vil nok bli tatt positivt imot, men for hvor lenge?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.