Dag 38 (19. april 2020):

Ketil Raknes fra Høyskolen Kristiania har skrevet en utrolig artikkel om USA som virkelig kan ta Koronapusten fra en. Jeg håper og tror at mannen vet hva han snakker om, men når det faktisk er slik at ethvert presidentskifte i USA kan medføre at 4000 stillinger skifter ansatte, er det ikke vanskelig å forstå hvordan USA har rotet seg langt ut i ørkenen i arbeidet med Koronaviruset. I Norge stoler vi på tilsynelatende flinke fagfolk i FHI og andre etater. I USA stoler de på eksempelvis på at svigersønnen til presidenten skal finne på det helt geniale. Man blir helt målløs… MEN…
en halv flaske rødvin, og det er utrolig hvor positivt man plutselig kan se på livet. I dag har familien gått en herlig søndagstur i skog og mark under en knallblå himmel, sett en tiur tøffe seg, og fått oppmuntret både min nylig (igjen) cellegiftbehandlede mor og sykehjemsbeboende far. Når så det hele blir toppet av en nydelig søndagsmiddag etterfulgt av at junior spiller Fortnite, mor prater med søsteren sin på Facetime og far har hele kjøkkenet og Spotify-spillelisten sin for seg selv; Kan det bli bedre?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.