Dag 33 (14. april 2020):

Endelig klarte en journalist å stille en Korona-livredd nordmann med to barn det alle vi andre som velger å stole på myndighetene lurer på: «Hva skal til for at ville følt deg trygg nok til å sende dine barn tilbake til skolene?» Svar: «Jeg vet ikke. Per dags dato er jeg ikke trygg på noenting.» Og takk for det. Da fikk vi endelig satt ord på hvor redde de som er mest bekymret er, og hvor fullstendig ut av proporsjoner dette har kommet. Det har ikke dødd et barn i Norge eller Italia for den saks skyld, og på verdensbasis er antall barn som har omkommet færre enn 10
I trafikken omkommer det folk på verdensbasis hvert 24. sekund året rundt, men det er åpenbart uproblematisk. Psykologene kommer til å få en stor jobb med å jekke ned den frykten media har satt i mange tusen mennesker i dette landet når dette er over.
Ellers har junior plutselig pådratt seg en kraftig hoste i dag. Helt uventet var det ikke da han var være litt snufsete den siste tiden, men det virket som han var på bedringens vei. Han har ikke hatt feber, og jeg er overhodet ikke redd for at det er Korona, men uansett medfører dette at han mister all fysisk kontakt med den faste kameraten sin. For en drittdag!
PS! Media driver fortsatt og fyrer oppunder «kampen» mellom Norge og Sverige, men hvorfor nevner ingen Belgia? De har drøyt dobbelt så mange innbyggere som Norge, har over 31.000 smittede (mot Norges 6625) og mer enn 4000 døde (mot Norge 140)!!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.