Dag 32 (13. april 2020):

Muttern, altså min mor, har for første gang på en «evighet» turt å gå tur i skogen. Som jeg har nevnt før, er hun under cellegiftsbehandling, men årsaken til at hun ikke har gått til skogs før i dag, er at hun har vært redd for å komme for Korona-tett på andre dersom hun skulle trenge hjelp langt til skogs. I dag var min eldste bror med som turkamerat på god avstand, og da tilsa tydeligvis både dagsform og hennes sikkerhetsvurdering at nå var det greit.
I løpet av natten har president Trump ikke slengt av gårde mindre enn 4 meldinger som alle har til hensikt å prate nedsettende om noen som har kritisert ham. Hvordan går det an å ha en av verdens mest prestisjetunge jobber og samtidig lide av mindreverdighetskomplekser? Hev deg over det, da mann.
I kveld har hele familien vært ute og spist på restaurant, i treningsdress! De startet med at vi planla å kjøpe take-away, men etter å ha passert det ene stengte stedet etter det andre, stod vi plutselig utenfor en restaurant som hadde åpent. Det var en helt nydelig opplevelse, og jeg håper virkelig at dette nye stedet overlever Koronakrisen hvilket spørs siden vi var de eneste som var innom i løpet av den timen vi var der. Jeg SMS’er de nærmeste vennene mine og tipser dem om stedet, men jeg er lenge usikker på om jeg tør å legge det ut på Facebook. Orker liksom ikke en diskusjon med folk som er redde, eller at noen i vår nærhet skal ta avstand fra oss fordi vi har vært ute. Etter å ha tenkt meg om litt, legger jeg det ut likevel. Det vi gjorde i dag, er garantert minst like trygt, om ikke tryggere enn å handle på Kiwi.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.