Dag 29 (10. april 2020):

Junior og jeg tar en tur til den lokale kunstgressbanen på Nøtterøy etter at vi først har gått en skogstur med kona og svigermor. Til å ligge på et såpass lite sted, er banen godt besøkt denne dagen, men alle er flinke til å overholde smittevernsreglen om maksimalt 5 stykker sammen i gruppe. De andre reglene er det verre med. Tenåringsbarna og de eldre, klarer stort sett å holde riktig avstand, men når det kommer til punktet om at man ikke skal ta på ballen med hendene, stryker de aller fleste i løpet av de to timene vi er der. Selv om jeg tror mange av de også kan denne reglen, er det rart hvordan refleksene kikker inn når spillet er i gang. Selv baller som kommer fra ukjente, blir plukket opp og kastet tilbake til sine rettmessige eiere.
Ellers er det deilig å notere seg at Dagsrevyen igjen har kappet sendingen ned til 30 minutter, det er strengt tatt lite nytt å rapportere om det store Koronabildet som er at viruset fortsatt spres relativt fort, og at alle vestlige land henger i stroppen for å beholde både kontroll og en viss fremtidsoptimisme. Jeg er redd spesielt sistnevnte kommer til å se vesentlig verre ut om det ikke er noe bedring i sikte i løpet av et par måneders tid, og det er vel egentlig litt for mye som taler i mot at så veldig mye vil være bedre da.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.