Dag 57 (8. mai 2020):

Koronatiden betyr to sparte timer med pendling hver eneste dag! Eller 10 timer mer fritid i uka sammenlignet med tidligere. Det er egentlig en utrolig gave, men hva bruker jeg den egentlig til? En ting jeg i alle fall er sikker på, er at jeg har begynt å gå mer, gjerne med en eller annen podcast på øret, noe jeg synes var helt dust fram til relativt nylig. Mitt mantra har alltid vært at naturen skal nytes, og det gjøres best uten forstyrrelser, men nå får jeg gått så mye mer enn tidligere at det kan bli litt vel mye natur, og da er det ganske deilig å rusle av gårde med en spennende krim på øret. Plutselig har man gått ganske langt!
Det kalles inn til ekstratrening på fotball-laget i morgen for den som vil. 12 timer før fristen for å svare utløper, er ikke interessen overveldende. Kun to (av 20) er påmeldt hittil. Som tidligere nevnt; jeg tror det er begrenset hvor lenge barna synes det er gøy å drille kjegler og skyte ballen i et tomt mål.
Selv hiver jeg beina på bordet og setter på et opptak av en av de «nye» re-digitaliserte utgavene av Olsenbanden-filmen. Utrolig hva oppussing kan gjøre, selv med filmer.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.