Dag 22 (3. april 2020):

Det er siste arbeids- og skoledag før påskeferien, i alle fall for meg og junior. Det kjennes faktisk ganske deilig, men når jeg tenker over hva jeg egentlig ser mest fram til, er det å kunne sove lengre om morgenen. Det og en tur til mormor i slutten av neste uke, er det eneste jeg ser for meg som vil avvike fra hvordan dagene har vært for øvrig. Ok, kanskje litt jobbing i hagen også da, men det ser jeg egentlig ikke så mye fram til.
Media driver og prøver å fyre opp stemningen mellom Sverige og Norge, og hvem som er dumme i hodet og ikke. Begge land produserer ekspertuttalelser og kommentarartikler som i sum er noe vi garantert kommer til å se tilbake på som ultra-pinlig.
Ellers kom det SMS fra idrettslaget til junior i dag om at det IKKE vil bli organisert aktivitet før etter påske. Med tanke på at det p.t. ikke skjer noe som helst, var det vanskelig ikke å oppfatte det som noe annet enn en gladmelding. Det blir fotballtreninger igjen etter påske! Det må jo bety det? Hurra!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.