Dag 19 (31. mars 2020):

Denne dagen starter oppløftende. På radioen melder de at smittetallene er på vei ned for tredje dag på rad, at Norge vil bli selvhjulpne på pustemaskiner innen kort tid og på børsen er det også optimisme.
Det går veldig greit i hjemmet også situasjonen tatt i betraktning, og jeg tar meg i å sette pris på hvor heldige vi er. Begge er i jobb, vi har nok å gjøre, og siden kona er på kontoret hver dag, slipper vi å gå  oppå hverandre. Junior og hjemmeskole ser også ut til å fungere fint. I tillegg har både vi og vår bittelille omgangskrets som består av min mor, konas mor, og kameraten til junior, vært forskånet fra å bli syke, og det er også svært avgjørende. Hvis for eksempel vi eller familien til kameraten til junior skulle bli syke, eller noen av oss av en eller annen grunn må i karantene, tror jeg dagene ville blitt veldig lange.
Utpå ettermiddagen kjører en tur moren min med en middagsporsjon. Hun har vært litt redusert etter den siste cellegiftbehandlingen og setter pris på å få ting «ferdig servert». På hjemveien stopper jeg innom både en sportsbutikk og et hagesenter. Ut på kvelden jeg tar meg en treningstur.
Det er nesten så man føler man har opplevd en helt vanlig dag.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.