Dag 18 (30. mars 2020):

Gårsdagens «kanskje Korona» på arbeidsplassen til kona, ble klassifisert til å være en «wannabe Korona», det vil si en person som selv mente det kunne være Korona, men hvor lege hadde kommet til en annen vurdering, og takk for det.
Jeg pratet med en fotballkompis i dag som er daglig leder av en middels stor entreprenørbedrift, og det var ingen lystig samtale. Selv om de pr. nå hadde jobb til alle de ansatte, var det ingen nye oppdrag på vei inn, og de var livredde for at fakturaene sendte ut i disse dager, ikke ville bli betalt, og da vil det fort være om ikke kroken på døra, så i hvert fall sterkt redusert drift også for deres del.
På jobben måtte jeg bruke en del penger på å kjøpe flere lisenser for verktøy til å fjernstyre folks hjemme-pc’er. Noen bedrifter har åpenbart gode dager, selv i disse tider.
Antall nye smittede i Norge viser de to siste dagene en bratt, fallende kurve. Er det lys i tunnelen allerede, eller lyver tallene?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.