Dag 15 (27. mars 2020):

Hurra, skolegårdene blir åpnet igjen. Lokalavisa tok i går opp mitt spørsmål direkte med smittevernlegen i kommunen, og han kunne heldigvis slå fast at skolene har misforstått budskapet med tanke på stenging av arealer.
På skolen til junior ble det rabalder i dag. Noen av elevene klarte tydeligvis å kuppe innstillingene til møtet med det resultatet av at læreren fikk en svært vanskelig jobb. Det ble heller ikke bedre når læreren hadde glemt å legge ut arbeidsplanene i læringsplattformen, og han fikk en haug med video-henvendelser som han oppfattet som spam, men som definitivt ikke var det. Blir spennende å se hva som skjer til neste uke.
Dagens digitale lunsjmøte på jobben forløp med langt dårligere kvalitet enn i forrige uke. Det er tydelig at både tjenesteleverandører og de som leverer internettlinjer er blant de få som opplever stor pågang og etterspørsel etter deres tjenester om dagen.
De siste to ukene har det for øvrig vært kun en person inne i dette huset som ikke bor her, og det er vaskehjelpen. Bortsett fra mat, drivstoff, en bilvask og faste abonnementer på aviser, musikk, data, tv og streamingtjenester, er vel hennes firma også den eneste vi har kjøpt noe av i den samme perioden.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.