Dag -4 (8. mars 2020):

Jeg skriver i dagboka til pappa på sykehjemmet: «I dag har pappa, junior og jeg sett på sport sammen på TV. Det blir spennende å se når neste besøk blir. Korona, Korona.» Det er ment som en fleip. I tillegg til å skrive dette, prater jeg litt med pappa om at han kanskje har behov for en øyeundersøkelse og derpå et nytt par briller. Gir beskjed til sykehjemmet.
Vi er ikke veldig bekymret, selv om antall smittede i Norge nærmer seg 200, men skjønner at pappa tilhører en utsatt gruppe dersom dette skulle komme nærmere. Det er også mamma som akkurat har påbegynt en cellegiftbehandling for å få bukt med en lungekreft som svært uventet meldte sin ankomst like før jul.
Men igjen; Det er ingen døde i Norge, kun drøyt 500 smittede i USA som har 65 ganger så mange innbyggere som Norge, og i Kina er viruset i ferd med å bli nedkjempet allerede.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.